Cistella de la compra (0)   Accedir   Registrar-se   Contacte

Educar la família en una alimentació sana i equilibrada

La nostra historia

QUE SA QUE BO sorgeix ara fa un any, després de:

1) Moltes xerrades amb pares i mares, sobre la dificultat per conciliar vida laboral i familiar a l'hora de trobar el temps per planificar, comprar i preparar els àpats de la família.

2) L'observació d'algunes cistelles de la compra als supermercats amb productes de baixa qualitat alimentària, plenes de refrescos, precuinats, aperitius, rebosteria industrial, etc.

3) la percepció d'un augment de conscienciació entre las famílies per a saber el que es menja, i l'interès per anar cap a una alimentació amb productes ecològics i de qualitat.

Aquesta inquietud es transforma:

Primer en la redacció d'un llibre, "QUE SA! QUE BO! Guia pràctica per a una alimentació saludable de la família", que pretén transmetre els valors d'una alimentació saludable i donar consells pràctics per fer del menjar nostre cada dia una cosa saludable, senzilla i econòmica.

Segon, en la confecció d'un Pla de Negoci i l'establiment de sinèrgies, amb una professional de la cuina, una nutricionista, una educadora infantil, contactes amb diferents professionals de la salut.

I tercer, en l'establiment de relacions comercials amb els productors de productes ecològics, fruita i verdura, carn, etc.

Que finalment han fet possible que aquest projecte sigui realitat des del passat 1 de maig.

Els nostres valors

Perseverança i esforç

Creiem en aquest projecte i persistirem amb fermesa perquè les famílies avancin cap a una alimentació i estil de vides més saludables.

Treball en equip

Som un equip multidisciplinari, procedent de diferents sectors, aportant cadascú la seva experiència personal i professional. Ens complementem, iniciem un projecte junts perquè creiem en la força de les sinèrgies.

Esperit de Servei

Que sa que bo, és un projecte per donar sortida a les nostres carreres professionals, però va més enllà i té una voluntat de servei a l'entorn social en el qual desenvolupem la nostra activitat.

Simplicitat

Volem posar-ho fàcil a les famílies. Ensenyem aquelles pautes bàsiques per a una alimentació saludable i a més, els ajudem a posar-les en pràctica.

Respecte i Compromís

Amb el territori i la seva sostenibilitat. Creem una xarxa al voltant de l'alimentació saludable, amb els nostres col·laboradors, els nostres proveïdors. A més, tota la matèria primera utilitzada en els nostres tallers seran productes de proximitat, de temporada i en la mesura del possible d'origen ecològic.

Conciliació de la vida laboral i familiar

La de tots nosaltres, els que conforme l'equip i, la de totes les famílies amb infants o adolescents. Els ajudem en l'organització familiar dels àpats.

Desenvolupat per Playinteractive