Cistella de la compra (0)   Accedir   Registrar-se   Contacte

El nostre blog

Oct 1st

"LES NITS AL MOLÍ-QUE SA QUE BO"

Publicat per Eva Baqués | 0 Comentaris

Ara fa un any, vam obrir el nostre Restaurant, a Sant Vicenç dels Horts.

Fins avui, el nostre horari era de dilluns a divendres de 8.30 a 16.30, oferint-vos esmorzars i un MENU DIARI per dinar.

Després d'un any, ens fa molta il.lusió compartir amb vosaltres, que a partir d'aquest DIVENDRES 2 D'OCTUBRE, obrim també DIVENDRES I DISSABTE a la NIT.

Així podreu gaudir amb la vostra família, amb els vostres amics o parella dels nostres SOPARS A LA CARTA. Amb la mateixa filosofia de cuina saludable, de temporada, proximitat i amb verdura i carns ecològiques.

Amb una especial atenció a aquells qui seguiu una dieta vegetariana o vegana, o aquells qui patiu alguna intolerància de tipus alimentària.

Aquest primer de cap setmana, volem a mes obsequiar-vos amb una copa de cava de benvinguda i un aperitiu.

Ara ja només cal que RESERVEU la VOSTRA TAULA, i gaudiu de "LES NITS AL MOLÍ-QUE SA QUE BO".

Per reserves, truqueu al telèfon 93.656.14.20 o al mòbil 639.71.21.66 o bé envíeu un e-mail a l'adreça info@quesaquebo.com.

Ah! Us deixem la nostra adreça: Plaça del Molí A1 - Polígon Industrial Molí dels Frares - Carrer C cantonada Carrer E (al costat dels Mossos d'Esquadra) - 08620 Sant Vicenç dels Horts.

_________________________________________________________

Hace ahora un año, abrimos nuestro Restaurante en Sant Vicenç dels Horts.

Hasta hoy, nuestro horario era de lunes a viernes de 8.30 a 16.30, ofreciendo servicio de desayuno y MENÚ DIARIO para comer.

Después de un año, nos hace mucha ilusión compartir con vosotros, que a partir de este VIERNES 2 DE OCTUBRE abrimos también los VIERNES y SÁBADOS POR LA NOCHE.

De esta manera, podréis disfrutar junto con vuestra família, amigos o pareja de nuestras CENAS A LA CARTA. Con la misma filosofía de cocina saludable, de temporada, proximidad y con verdura y carnes ecológicas.

Además, con una especial atención a aquellos que seguïs una dieta vegetariana o vegana o a aquellos que sufrís alguna intolerancia alimentaria

Este primer fin de semana, queremos además obsequiaros con una copa de cava de bienvenida y un aperitivo.

Ya sólo hace falta que RESERVÉIS VUESTRA MESA y disfrutéis de"LES NITS AL MOLÍ-QUE SA QUE BO"

Para reservas, llamar al teléfono 93.656.14.20 o al móvil 639.71.21.66 o bien enviarnos un e-mail a info@quesaquebo.com.

¡Ah! Os dejamos nuestra dirección: Plaça del Molí A1 - Polígon Industrial Molí dels Frares - Carrer C cantonada Carrer E (al lado de los Mossos de Esquadra) - 08620 Sant Vicenç dels Horts.

Gal·leria d'imatges

Desenvolupat per Playinteractive